Astăzi am un anunț foarte important pentru voi.

E timpul să vă povestesc despre proiectul la care tot lucrez de luni bune.Este vorba despre un knowledge base sau mai bine zis o bibliotecă pe care am vrut să o creez de foarte mult timp.
Aveam nevoie de un loc unde să strâng tot ce consider eu util și valoros atunci când vine vorba de investiții, toate resursele pe care le-am identificat în ultimii 5 ani de când investesc (și să nu mai stau cu tot felul de bookmarks și lucruri salvate pe te miri unde).

Cel mai tare mă enervam atunci când unul din articolele sau clipurile care îmi erau foarte utile era mutat sau eliminat, pur și simplu.
Așa că m-am decis să nu mai las asta să se întâmple și să îmi salvez lucrurile astea undeva.

Un loc unde să găsesc toate lucrurile importante legate de investiții la câteva click-uri distanță.

Aici nu veți găsi analize punctuale sau resurse ce nu rezistă testul timpului.
Aici veți găsi strict articole, analize, grafice, interviuri, gânduri, cursuri, clipuri, cărți etc. ce ar fi fost utile și dacă erau citite acum 10-20 de ani, au aceeași aplicabilitate și utilitate astăzi, și vor avea și peste 10-20 de ani sau mai mult.

Nu vor lipsi, bineînțeles, titani precum Warren Buffett, Charlie Munger, Peter Lynch, Aswath Damodaran, Howard Marks, Terry Smith, Joel Greenblatt, Bill Miller, Todd Combs, Li Lu, Chuck Akre, Seth Klarman, Michael Mauboussin, Daniel Kahneman, Bill Ackman, Benjamin Graham și mulți, mulți alții.


Din cunoștințele mele, nu știu să mai existe așa ceva în România.


Iar cea mai bună parte este că împărtășesc toate astea cu voi, în mod gratuit, în anumite condiții.
Prietena mea mi-a spus deja că sunt nebun că fac asta, iar mulți alții ar împacheta tot ce am strâns eu aici în cursuri ce le-ar vinde pe sute și mii de euro (și o grămadă deja fac asta), dar nu vreau să o iau pe calea aceea.

Vreau să vă ofer valoare incontestabilă și pentru a mulțumi celor ce au ales să plătească să îmi susțină munca și miile de ore de cercetare, vreau să ofer acces în modul următor:

- permanent celor ce se abonează permanent la baza mea de date
- timp de o lună celor ce se abonează anual (practic, de fiecare dată când vă abonați pentru un an de zile la baza de date, veți primi acces pentru o lună și la Bibliotecă)

Această bibliotecă este un organism viu, o voi actualiza constant de-a lungul timpului și voi adăuga mereu resurse pe care eu le consider utile.

E un proiect în care am pus mult timp, dar mai ales suflet și sper să vă fie de folos cel puțin la fel de mult cum îmi este mie.

Cei care sunt deja abonați permanenți sau anuali vor primi acces în zilele următoare, pe măsură ce le creez user-ul.