monede borcan

A sosit timpul să discutăm despre creșterile de dividend din luna septembrie, o lună cu destul de puține astfel de evenimente, dar ne așteaptă apoi 3 luni de foc, pline de măriri de dividend (peste 20 fiecare).

monede borcan

A sosit timpul să discutăm despre creșterile de dividend din luna august, o lună cu destul de multe astfel de evenimente.

monede borcan

Intrăm în curând în cea de-a doua jumătate a anului și a sosit timpul să discutăm despre creșterile de dividend din luna iulie.

monede borcan

A sosit timpul să discutăm despre creșterile de dividend din luna iunie, o lună ce va fi destul de liniștită din acest punct de vedere.

monede borcan

A sosit timpul să discutăm despre creșterile de dividend din mai.

După o lună aprilie ce ar trebui să fie destul de încărcată din acest punct de vedere, luna mai este o idee mai liniștită, dar are și ea destul evenimente de acest gen.

monede borcan

A sosit timpul să discutăm despre creșterile de dividend din aprilie, o lună unde vom avea destul de multe evenimente de acest gen.

Avem câteva știri ciudățele zilele acestea în lume, de la problemele celor de la SVB la problemele celor de la Credit Suisse și neîncrederea ce plutește în aer. Se anunță vremuri interesante.

monede borcan

A venit timpul să discutăm despre creșterile de dividend din martie, o lună ce nu va fi la fel de spectaculoasă precum ianuarie sau februarie, iar lucrurile se mai calmează puțin din punctul ăsta de vedere.